• Kronikë

  Vjehrri i Lulzim Bashës kërkoi 100.000 € për “ankthin” nga prishja e pallatit

  Strasburgu i akordon 7.800 euro për shqetësimin, 16.8 mln € për pallatin.

 • Ekonomi

  Buxheti i shtetit, qeveria: Nuk ka shtesë pagash për administratën këtë vit

  Miratohet Akti Normativ me fuqinë e ligjit për ndryshimin e buxhetit 2018, i cili ulet me 36 milionë euro. Administrata pakësohet me 81 vetë.

 • Ekonomi

  Buxheti i shtetit/6-mujori 2018, rriten investimet, por ulet ritmi i të ardhurave

  Në “rënie të lirë” dëmshpërblimet për ish-të përndjekurit dhe pronarët.

 • Ekonomi

  Akuzat Tiranë-Romë, investitorët e energjitikës hedhin në gjyq qeverinë italiane

  Shtatë kompani kërkojnë zbatimin e marrëveshjes me Shqipërinë të vitit 2006 mbi certifikimin e gjelbërt. Një padi e ngritur nga një grup...

 • Ekonomi

  Financat publike/ Qeveria del me Eurobond këtë vit, pa pritur maturimin e vitit 2020

  Me një ftesë për oferta, ministria e Financave dhe Ekonomisë ka shpallur garën për kompani apo persona që do të merrnin përsipër të organizonin...

 • Ekonomi

  Mospagesa e licencës/ “Gulf Oil International”: Kemi ndërprerë marrëdhëniet me kompaninë shqiptare

  Kompania shumëkombëshe nëpërmjet zv/presidentit Frank Rutten bën të ditur për Shqiptarja.com se ajo ka ndërprerë kontratën me “Sun Petroleum Albania”

 • Ekonomi

  BE: Borxhi i jashtëm shqiptar 73.5% e PBB; importet sa gjysma e prodhimit vendas

  Sipas Progres Raportit 2018, vetëm Kosova ka të ardhura më të ulta për frymë