• Ne nuk harrojmë! Krimet e komunizmit dhe Rezoluta e heshtur e Kuvendit

    Pse nuk zbatohet Rezoluta e Kuvendit te Shqipërisë "Per denimin e krimeve te kryera nga regjimi komunist" miratuar në tetor 2006…  “Nuk ka asnjë...