• Opinion

  Frrok Çupi: Zamir Dule nuk ishte një mall, ky është faji i tij

  Zamiri shkoi në heshtje dhe në varfëri ekstreme. E ëma kishte shkuar në qiell pak vite më parë dhe për Zamirin ishte shuar edhe një fije tjetër e...

 • Opinion

  Frrok Çupi: 2 Prilli, pse krimi nisi në Shkodër

  2 Prilli i vitit 1991 është pararendës i 21 Janarit  të vitit 2011. Në 2 Prill u vranë katër qytetarë  në sheshin e Shkodrës…, dhe në 21 Janar u...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Ç’e ëmbël e helmët kjo Himarë!

  Sapo u burgos i fundit mëkëmbës i shtetit dhe i fuqisë, zoti Goro në Himarë.  Pak më parë u burgos kryetari tjetër që tha se  ‘u zgjidh’, jo...

 • Opinion

  Shifra 1 miliard dhe ëndrra me flutur

  Edhe tre herë të tjera më parë, shifra 1 miliard ( euro) është shfaqur mes nesh, si realitet. Rasti i katërt është Sazani. Para tij ishte Porti i...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Na morën Donald Trampin!

  Donald Trump nuk bëri asnjë premtim se ‘do të lironte nga burgu dhe nga non-gratra’ Sali Berishën,  por këta e kishin thurur ëndrrën në netët e...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Fantazma e një partie të vetme po vjen rrotull

  Në fakt, këtu po konsolidohet teoria politike se edhe me një parti të vetme ushtrohet dhe zbatohet demokracia. Eksperienca e demokracisë para-...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Majko dhe Meta u plakën njësoj

  As që do t’ia dinim për moshën e tyre nëse këta sot nuk do të ishin 100 vjeçar. Kanë një shekull në politikë dhe që i kanë zënë rrugën brezit të...

 • Opinion

  Frrok Çupi: Alexei Navalny është një nga të katërt

  Alexei Navalny sot mbërriti në kishë ku do të prehet përjetë. Lideri i Opozitës ra në rrugë teksa luftonte kundër pushtetit të korruptuar në...