• Opinion

  Ndërtojeni shtëpinë rrëzë Vezuvit

  A nuk e shikoni se po na tërheqin përdrejt llavës, teksa jemi nisur drejt zgjedhjeve të 25 prillit?Nuk ndodhemi shumë larg rrezikut…Edhe pse themi...

 • Opinion

  Dalim për një kafe andej nga mbledhja

  Kafja duket se është shtruar me mermerin e famshëm të Muhurit, por nuk ka ngrohje. Pesë a gjashtë burra kanë ardhur për mbledhje dhe kanë afruar...

 • Opinion

  Në dyert e 12 banjave në Lalëz të shkruhet ’21 Janar’ si dhe ‘këtu lahen kokat e kokpalarve’

  Përderisa ligji dhe Drejtësia e Demokracisë moderne ka dështuar në dhënien e Drejtësisë dhe në ndëshkimin e vrasësve të katër burrave në derën e...

 • Opinion

  Pse preket Franca nga një fjalë?!

  Ambasada e Francës nuk e kishte me Edi Ramën. Ashtu sikurse vetë Rama mund të mos ‘e prekte’ Francën në këtë kohë kur të gjithë i kanë nervat...

 • Opinion

  Rigoni dhe samiti i Tiranës

  Këtu është në plan një samit dialogu mes shteteve fqinje, por njëkohësisht disa kanë lëshuar fjalë kundër, sikur ‘u bëmë ne shqiptarët...

 • Opinion

  Pse po e sulmojnë prapë Vlorën?

  Prapë presidenti i ditës ka marrë guximin dhe ka sulmuar Vlorën duke i prerë fondet e ndërtimit, që në fakt janë fonde edhe për të punuar e jetuar...

 • Opinion

  A nuk ndjeni mosmirënjohje në Kosovë?

  Pal Leka gati u linçua nga ‘friends-ët’ pse postoi një bisedë me Hashim Thaçin. Hashim Thaçi i kishte telefonuar nga Gjykata Speciale e Hagës ku...

 • Opinion

  Presidenca është e namun, një vakëf që ua ha të gjithëve trurin e ikin nga mendtë

  Merrni secilin president që ka kaluar këtej nga ky bulevard ngjitur me bllokun, e po nuk iu doli se secili është i mangët … Si i thonë, ky vend i...

 • Opinion

  Këta mahniten e pyesin ‘Pse Yuri Kim takon Lul Bashën?’

  Po vetëm ky takim nuk duhet të ngjallë asnjë ‘mahi’, siç thonë në Kosovë. Shtetet e Bashkuara, sot e përditë, është garant e stabilitetit tonë, e...

 • Opinion

  Pse na vijnë rrotull majtistët e Kosovës?!

  Ka një gjë, patjetër, aty ku njerëz të të njëjtit lloj vijnë e shkojnë pa pushim. Gjëja e fundit pse ‘fluturojnë’ mbi ne majtistët e Kosovës, janë...