• Dosje

  Misteri i zhdukjes së dy djemve të kolonel Muharrem Bajraktarit, pas përpjekjes me Forcat e Ndjekjes në prillin e ’46-ës në Shpatëz dhe...

  “Për Muharrem Bajraktarin, kur kemi dëgjuar se ky kishte filluar të luftonte gjermanët, ne u dëshpëruam se ky element i pa demaskuar dhe i pa...

 • Dosje

  'Kronikë lufte e qytetit pa luftë', libri që dokumenton pranverën e 1999-s

  Mbi librin e gazetarit Bashkim Shala kushtuar ngjarjeve të pranverës 1999 dhe menaxhimit të krizës së mijëra kosovarëve që i largoheshin luftës...

 • Dosje

  20 vjet më pas! 79 ditët e Kukësit, lufta e Kosovës në ditarin e shkrimtari

  20 vjet më pas, kthim në histori, në pranverën dramatike të 1999-s. Ditari i një shkrimtari për “79 ditët e Kukësit”, ku shpaloset gjithë gama e...