• Opinion

  Xhafaj në Kuvend: Hiqni dorë nga presioni, ka ardhur koha që të ndëshkohet ndikimi në drejtësi

  Një ushtrim kushtetues ky që megjithë zhvillimet pozitive të këtij viti, do duhej të ishte shumë më i dobishëm, më me interes për qytetarët, për...

 • Opinion

  Fatmir Xhafaj: E them me zë të lartë ka korrupsion në çdo nivel të qeverisjes, bashkëpunim i zi mes politikës së të gjitha krahëve me krimin e organizuar

  Pavarësisht se duam apo nuk duam ta pranojmë, preferojmë apo nuk preferojmë ta themi me zë të lartë, ai është aty duke na sfiduar çdo ditë, në çdo...

 • Opinion

  Fatmir Xhafaj: Sfida e drejtësisë së re, kurajo dhe guxim

  Reforma në drejtësi nuk ishte produkt i një momenti, i një dite, i një muaji apo i një viti. Një ëndërr e hershme e qytetarëve u bë zotimi ynë...