• Opinion

  Sali Berisha e rrokullis PD-në drejt majës së kodrës si Sizifi shkëmbin e tij

  Sizifi i Albert Kamus është një alegori për atë që do të thotë të jesh njeri, mishërim i gjëndjes absurde njerëzore. I ardhur nga bota e...

 • Opinion

  Legjenda e Teatrit

  Dhe nuk mund të lihej në dëshirë të mendimit të masave. Në shoqërinë e tregut të lirë ndërtimi i një teatri nuk lihet as në dorë të ministrisë së...

 • Opinion

  Prej kur u stigmatizua me 'Non Grata' Sali Berisha më ngjan si ai fëmija i ulur në një kalë që lëkundet

  Mbi këtë kalë lëkundës i është bashkuar edhe Ilir Metaj. Të dy njëri pas tjetrit, si dy bizele në një bishtajë. Një kalë lëkundës që vazhdon të...

 • Opinion

  Gjarpërinjtë me kostume

  Në zyrat e atyre që e deklaruan Dr. Berishën “Non grata” një fjalë e urtë qarkullon: Mos shpreso të jesh në shtegun e drejtë, në qoftëse je duke...

 • Opinion

  Librat e shenjtë në duart e buta të çiftit presidencial

  Para disa ditësh çifti presidencial Meta – Kryemadhi u çfaq në media me një foto të realizuar në Amerikë. Burrë e grua me Biblën në dorë, dhuratë...