Av. Fabiola Ismaili

Lindur në datë 1 maj 1976 në Kucovë, rritej e rrethuar nga një familje e mrekullueshme që i ka rezervuar gjatë gjithë kohës gjithë dashurinë e besimin e mundur. Në vitin 2000 diplomohej, me rezultate të larta, pranë Fakultetit Juridik te Universitetit Publik te Tiranës. Hapat e para në praktikën ligjore i hidhte prane zyrës së avokatisë Kalo & Associates në Tiranë dhe ne vitin 2005 bëhej pjesë e Dhomës së Avokatisë Tiranë.

Bashkëbisedim me ligjin

Për lajme të tjera kërkoni në arkiv