Tërhiqet PS: Shkeljet që bëri Meta nuk janë të mjaftueshme për ta shkarkuar! Opozita parlamentare kundër dhe largohet: E amnistuat për pazar (Ekskluzive-raportet)

TIRANE-Partia Socialiste nuk do ta shkarkojë Ilir Metën, por do i rishikojë kompetencat. Sot në komisionin e Posaçëm Hetimor u paraqitën dy raporte, një nga shumica socialiste dhe një nga opozita parlamentare mbi gjetjet nëse kreu i shtetit ka shkelur Kushtetutën me dekretin për anulimin e zgjedhjeve lokale të 30 qershorit të vitit të kaluar, por edhe emërimet në Gjykatën Kushtetuese.

Report Tv siguroi ekskluzivisht raportin e PS-së. Relatorja nga shumica, që përgatiti raportin, Klotilda Bushka u shpreh se pas analizimit të provave dhe dëshmive arriti në përfundimin se Ilir Meta ka kryer shkelje me anulimin e datës së zgjedhjeve, por shkelja nuk është aq e rëndë për të justifikuar shkarkimin nga detyra. Të gjithë debatin PS-ja e mbyll duke i rekomanduar Kuvendit që të bëjë një ligj organik për rishikimin e kompetencave të Presidentit dhe ndërhyrje në Kushtetutë për zhbllikimin e mekanizmit bllokues që u krijua në Gjykatën Kushtetuese me emërimet.

Me raportin nuk ishte dakord Bashkim Fino. Socialisti i vjetër u shpreh "Unë jam kundër, çfarë do i themi presidentit, kujdes atje dhe kujdes këtu? Kush është ai president që të dëgjon, ai thotë se nuk dua t'ia di për rezolutat që bën ti". Por ndryshe nga shumica socialiste, opozita parlamentare në raportin e hartuar nga relatori Halit Valteri, që Report Tv e siguroi ekskluzivisht shprehet se anulimi i datës së zgjedhjeve është shkelje që meriton shkarkimin e Presidentit, ndërsa për cështjen e debatit të emërimeve nuk u shpreh, teksa që në fillim ka qenë kundër zgjerimit të objektit hetimor.

Por ashtu si te shumica edhe te opozita parlamentare jo të gjithë kanë qenë në një mendje, pasi deputeti Adriatik Alimadhi ishte kundër shkarkimit të Presidentit. Pas debateve dhe akuzave nga Halit Valteri se PS-ja u tërhoq nga shkarkimi për një tjetër rimartesë dhe pazar me Ilir Metën, opozita parlamentare u largua nga komisioni online, ndërsa Adriatik Alimadhi qëndroi. Të hënën raportet do të diskutohen dhe më pas zyrtarisht do i dërgohen Kuvendit për ta votuar në 30 Korrik, seancën e fundit të sesionit. Por historia mbyllet, Partia Socialiste fali Presidentin.

Debati në komisionin hetimor për Ilir Metës
Ulsi Manja: Sot do të bëhet prezantimi i raportit. Nëse Valteri ka raport të opozitës parlamentare do të dorëzojë sot dhe në përfundim do u shpërndahen kolegëve që të hënën të kemi diskutim përfundimtar. Nëse kemi dakordësi do të miratojmë një raport, nëse ka qëndrime të kundërta,  do të shkojë në Kuvend një raport me dy qëndrime.

Halit Valteri: Drejt seancës do të shkojmë me dy raporte dhe do të paraqesim një qëndrim tonin si opozitë parlamentare.

Relatorja nga PS-ja, Klotilda Bushka: Analiza e të gjitha provave që janë administruar i është nënshtruar edhe interpretimet të natyrës së shkeljeve dhe është vlerësuar nga gjithë procesi që është kryer që të analizohet shkelja e rëndë; nga rrethanat dhe pasoja. Kam menduar që ne nuk mund të marrim në konsideratë disa që janë ekskluzivitet i gjykatës Kushtetuese.

Nisur nga provat dhe natyra e komisionit hetimor që është teknik dhe jo politike, jemi fokusuar te analiza e provave dhe rezultuan disa shkelje si në kuadër të ushtrimit të kompetencave për shkeljet, por edhe emërimet në Kushtetuese, që analizohen në raport. Këto shkelje referuar rrethanave dhe pasojave dhe fakti që komisioni nuk mund të shprehet se janë ekskluzivitet i gjykatave, janë shkelje që kanë natyrë që diktojnë marrjen e masave të menjëhershme për plotësimin e aktit kushtetueses për evitimin e situatave bllokuese, por nuk janë të mjaftueshme për të justifikuar shkarkimin e Presidentit.

Kemi një shkelje për shfuqizimin e dekretit. U cenua e drejta për të zgjedhur. Kryerja e veprimeve për anulimin apo shtyrjen e zgjedhjeve cenuan edhe parimin e së drejtës së popullit për të qenë sovran dhe për të ushtruar të drejtat e tij. Sa i përket pasojave, ne arrijmë në konkluzionin që ka pasur shkelje në lidhje me anulimin e datës së zgjedhjeve, por për të analizuar cfarë pasojash sollën është marrë në konsideratë praktika që kemi administruar edhe nga policia edhe nga prokuroria.

Tensione ka pasur, që vihen re nga veprat penale të referuara në prokurori, pas kësaj periudhe, por këto tensione janë mbajtur nën kontroll dhe nuk ka pasur dhunë, zgjedhjet u realizuan, pavarësisht situatave, qytetarët votuan. Por shkeljet qëndrojnë. Kolegët kanë të drejtë për shkeljet, ashtu sikur e ka konfirmuar Komisioni i Venecias, por nuk sollën pasojë përvec situatave të tensionit që u miratuan nga organet e rendit. Arrijmë në konkluzionin se bojkoti i partive nuk mund të justifikojnë mos mbajtjen e zgjedhjeve.

Cështja e dytë për emërimet në Gjykatën Kushtetuese
Në lidhje me emërimin e gjyqtarëve të Kushtetueses. Të gjitha veprimet e kryera nga presidenti sipas kolegëve përbëjnë shkak për shkarkimin e Presidentit. Komisioni mori në analizë provat dhe kemi arritur në konkluzionin se për këto cështje referencë duhet bërë në opinionin e komisionit të Venecias. Ka konkluzione që e ndihmojnë komisionin hetimor për veprimet e presidentit nëse jemi përpara një shkelje të rëndë.

Opinioni ka thënë se bllokimi i Kushtetueses janë shkaktuar nga disa faktorë; mosfunksionimi i KED-së, kushtetuta parashikon që të betohen mënjëherë, numri i kufizuar i kandidatëve, barrierë mes Kuvendit dhe Presidentit, disa vende vakante njëherësh, probleme me dispozitat e paqarta dhe procedura u bë objekt i konfliktit. Në lidhje me mekanizmin zhbllokues duket se ka ndikur një konflikt thotë Venecia. Komisioni i Venecias ka rekomanduar edhe disa përmirësime legjislative për të shmangur konfliktin për emërimin në Kushtetuese.

Bazuar te faktorët e shprehur nga Venecia, Komisioni Hetimor çmon që të japë rekomandime për situatat bllokuese dhe dihen nxitur institucionet për të forcuar bashkëpunimin. Në lidhje me këtë set të shkeljeve, ajo që komisioni hetimor, që do të vendosim bashkarisht që rezulton nga gjetjet, është e qartë se kemi shkelje si për zgjedhjet e 30 qershorit ashtu edhe për emërimet e gjyqtarëve të Kushtetueses.

Do i përmbledh edhe njëherë; në lidhje me zgjedhjet, kompetencat nuk e parashikojnë të drejtën e tij për ti anuluar dhe këto janë cilësuar shkelje, argumenti i sigurisë kombëtare po ashtu konsiderohen të pajusitifkuara. Ndërhyri në të drejtën e qytetarëve, u shkel periudha e zgjedhjeve, por pasojat nuk janë të tilla.

Relatori i opozitës parlamentare, Halit Valteri: Ky komision është ngritur një vit më parë. Janë zhvilluar dhjetëra mbledhje dhe janë marrë dëshmi, përfshirë edhe të presidentit. Por veprimtaria e tij është si të kthehet në pikën zero, për shkak se nuk ishit të aftë për çuar drejt shkarkimit por e kanalizuat te kushtetuesja. Sot e zbutët dhe e çuat në çështje procedurale dhe ky komision ka dalë jashtë objektit të tij. Kush mban përgjegjësi për dështimin e punës së komisionit që po mbyllet me një turp. Ne e dimë shumë mirë eksperiencën e komisioneve parlamentare.

Ndoshta ky është momenti i rimartesës së Ramës me Metën. Ndoshta flirtet e muajve të fundit me Metën janë për ta amnistuar nga shkelja e Kushtetutës dhe ju konsumoni pazarin e radhës në kurriz të shqiptarëve. Por kush mban përgjegjësi për dështimin e këtij komisioni? Opozita do të lexojë raportin vetëm për pjesën e parë zhdekretimin e 30 qershorit, por edhe për pjesën tjetër ne kemi argumentet tona. Akti i presidentit për anulimin e zgjedhjeve të 30 Qershorit është i pavlefshëm dhe ka dalë në kapërcim të kompetencave të Presidentit. Akti është nul. Ditën e hënë do të vendosim si do të veprojmë më tej.

Ulsi Manja: Pra propozimi juaj lidhur me objektin e hetimit?

Relatori i opozitës parlamentare, Halit Valteri: Për atë që u ngrit komisioni për zhdekretimin e zgjedhjeve, opozita kërkon shkarkimin e Presidentit për shkelje të Kushtetutës. Për anëtaret e Kushtetueses dhe pazaret e Ramës dhe Metës nuk i futemi.

Alban Zeneli-mazhorancës: Sipas raportit tuaj Meta ka shkelur Kushtetutën, por ju nuk do propozoni shkarkimin, si ta kuptojmë?

Ulsi Manja: Pra ju (opozita parlamentare) kërkoni shkarkimin e presidentit.

Halit Valteri: Ne jemi në mbështetje të kërkesës për atë që u ngrit komisioni hetimor

Ulsi Manja: Lidhur me draft raportin e zonjës Bushka.....

Adriatik Alimadhi nga opozita parlamentare: Mbështes raportin e mazhorancës jo të opozitës parlamentare.  Përderisa Valteri përcaktoi qëndrimin e opozitës dua të jap qëndrimin tim. Veprimet e presidentit nuk sollën asnjë pasojë të rëndë në Kuvend.

Alban Zeneli-Adriatik Alimadhit: Si duket keni interesa të përbashkëta në lidhje me shkeljet e presidentit.

Arlind Çarcani: Ftoj koleget e opozitës të largohen nga mbledhja, mos bëhemi pjesë e lojës suaj me presidentin

Alban Zeneli: Jam dakord, në formë proteste largohemi nga ky komision

Halit Valteri: Meqë Tikun e kemi pro presidentit, vazhdoni jepini drejtim. Te ikim, vazhdoni i jepini drejtim

Largohen nga mbledhja online deputetet e opozitës parlamentare me përjashtim të Adriatik Alimadhit

Ulsi Manja: Është e qartë që Presidenti ka kaluar kompetencat për anulimin e zgjedhjeve, por pretendimi i kolegeve deputete se presidenti ka shkelur rëndë kushtetutën, pas analizimit të provave dolëm në konkluzionin se shkeljet nuk janë aq të rënda për shkarkimin, lidhur me objektin shtesë të hetimeve, sigurisht që komisioni hetimor, arrin në konkluzionin që ka nevojë për sugjerime dhe rekomandime për të ndërhyrë në nivelin kushtetues dhe ligjor për të zgjidhur ngërcin.

Ne do ti kerkojmë kuvendit miratimin e raportit përfundimtar të Z. Bushka duke i bashkangjitur dhe raportin e opozitës parlamentare si mendim pakice. Ka nevojë për ndërhyrje ligjore dhe kushtetuese për zhblokimin e situatës në kushtetuese. Raportin me 47 faqe të shumicës, që përfaqëson edhe qëndrimin tim si kryetar komisioni, ne do i kërkojmë Kuvendit miratimin e raportit si raport përfundimtar të këtij komisioni duke i bashkëngjitur edhe raportin me 22 faqe të Valterit, që kërkojnë që kërkesa për shkarkimin e presidentit të mbështetet. Të dy këto materiale do i kemi në dispozicion që ditën e hënë raporti përfundimtar i komisionit mbi bazën e të cilit do të zhvillohet diskutimi.

Nuk i sugjerojmë seancës shkarkimin e presidentit. Vërtetë ka shkelje nga presidenti, por nuk është e një natyre që mund të cojë në shkarkimin e presidentit, dhe bën rekomandime të një natyre kushtetuese dhe ligjore, rishikimin e dispozitave për rishikimin e kompetencave për një ligj organik për presidentin, por edhe duke thjeshtuar emërimin e anëtarëve të Kushtetueses. Seanca ka të drejtë të japë edhe një mendim politik. Komisioni do të mblidhet të hënën dhe të diskutojë dhe raporti me votë shumicë opozitë mund të ndryshojë, por ky është qëndrimi im për të dy materialet.

Bashkim Fino: Nuk jemi në parlament për të bërë rezoluta. Ky komision hetimor për mua nuk është komision për të bërë rezoluta. Të hënën është avazi, mund të shtojmë apo pakësojmë dhe më pas mund të merret vendimi për të dalë në një raport. Unë jam kundër, cfarë do i themi presidentit, kujdes atje dhe kujdes këtu. Kush është ai president që të dëgjon, ai thotë se nuk dua t'ia di për rezolutat që bën ti.

Adriatik Alimadhi: Pjesa e Valterit lë për të dëshiruar, ka më shumë argumente politike se juridike. Nuk përdorem asnjëherë në politikë, Valteri të shikojë punën e tij.

Rendit zhvillimet sipas orarit:
Ora 16:00
PS e fali për shkarkimin por kërkon rishikimin e kompetencave të Metës (Raporti ekskluziv)

Report Tv ka siguruar ekskluzivisht raportin e shumicës socialiste ku tërhiqet nga shkarkimi i Presidentit Ilir Meta. PS-ja çmon se shkeljet e kryera nga Presidenti në formën e veprimeve apo mosveprimeve, në tërësinë e tyre nuk konsiderohen të mjaftueshme për të justifikuar propozimin për shkarkimin e Presidentit. E ndërsa e falën për shkarkimin, PS-ja kërkon që t'i rishikojë kompetencat Presidentit.

( Kliko këtu ) Raporti i PS për Ilir Metën

"Qartësuar kompetencat formale dhe substanciale të Presidentit dhe parashikimin e tyre shprehimisht në një ligj organik për institucionin e Presidentit, ku të përfshihet ndër të tjera dhe përcaktimi i mekanzimave zhbllokues në rast mosveprimi në ushtrimin e kompetencave. Përfshirë parashikime të qarta për mosbllokimin në të ardhmen të proceseve zgjedhore në vend duke evituar krijimin e precedentëve që dëmtojnë demokracinë dhe të drejtat e njeriut.

Thjeshtuar dispozitat për emërimin e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese dhe për të garantuar mandatin nëntëvjecar për secilin prej tyre dhe mekanzimat zhbllokuesë përkatës për emërimet në Gjykatën Kushtetuese dhe emërimet e tjera në sistemin e drejtësisë. Plotësuar me mekanizma zhbllokues mosushtrimin e kompetencave formale të organizimit të betimit të gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese apo të zyrtarëve të tjerë, nga ana e Presidentit" thuhet ndër të tjera në raport.

Ora 14:53
Ekskluzive/ Report Tv siguron opinion e opozitës parlamentare: Ja përse duhet të shkarkohet Ilir Meta (DOKUMENTI)

Report Tv siguron ekskluzivisht raportin e hartuar nga opozita parlamentare në Komisionin e Posaçëm të ngritur me qëllim hetimin dhe shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Halit Valteri, relatori që ka përgatitur raportin kërkon shkarkimin e Presidentit, ndryshe nga socialistët. Ai në raport ka parashtruar faktet ku e bazon opinionin që do i dorëzohet Kuvendit.

( Kliko këtu ) Opinionin i plotë i opozitës parlamentare

 • Sondazhi i ditës:

  Një viktimë nga zjarret në vend, a ishin të përgatitura autoritetet shtetërore për përballimin e emergjencës?

Komento

Komente

 • era: 18/07/2020 13:36

  I mjere ky vend ne duar te kujte ka ra te Ulsi Manjas dhe shume te tjere si ky injorant Diber te drejtoje ky vendin ky pazarxhi e injorant qe nuk din asnje gje si nga jurispondenca e aq me teper nga parlamnatarizmi.

  Përgjigju
 • Mina: 18/07/2020 11:35

  O ps legene,e treguat veten kush jeni,shkrakimin e donin pjesa me e madhe e shqipetareve,jeni te gjithe njesoj.jeni hajduta,ju flisni ne emer te popullit po nuk e doni popullin po ja pini gjakun cdo dite.Kush te kete mundesi te iki sa me pare prej ketoj vendi qe e kane zaptua politikane hajduta dhe qe e mbrojne njeri tjetrin.zoti ju ghykofte se populli i shkret nuk ka cfare tu beje.ju mallkoftr zoti.

  Përgjigju
 • Loni: 18/07/2020 06:30

  O shoqeria civile inegzistente... O shoqeri civile e rraskapitur... O e degjeneruar... Saliu beri fajdet ne 1996 hapi depot u vrame shqiptaret njeri me tjetrin edhe prap e votoni e Beni tifozllek. Ptyyy shoqeri civile plehurishte. Edi Rama lideri qe do na shpetonte gjasme. E mbushi vendin me droge taksa pa fund edhe ujin e shiut na e beri me leke. Edhe me cdo gje me burg edhe shqiperia nuk eshte gati per anetaresim Europe pastaj pas ca kohesh I kemi plotesuar kushtet. Degjenerata me Pak fjale. Ndersa presidenti I respektuar na doli hallexhi vetem bashkeshortja ka pallat e llogari bankare. Edhe njehere tregoj qe show mediatik ketu vazhdon edhe Jan nje klan politike te gjithe. Ofendohen ne sy te kamerave edhe mbrapa ne darka duke gostisur. Urime I dashur qe ja hodhe edhe uroj te rrish deri sa tja marresh frymen ketij populli te degjeneruar qe ja keni pire gjakun edhe do ja pini akoma!

  Përgjigju
 • Xhuxhumaku: 18/07/2020 06:05

  Ah moj kasolla ku na mblodhe Tiku, Ulsiu, Bushka, Haliti, Alban Zeneli, Arkindi, Alketi, Mamica, e terci e verci. Cfare niveli boooo ketij i thone parlament, hoqen ndoket, frroket, mbrroket e prenget te denuar per prostitucion e mbushen parlamentin me injorante e te pa shkolle. Jemi ne vitin 2020 o milet zgjohuni

  Përgjigju
 • Iris: 18/07/2020 02:07

  Per te gjithe komentuesit me poshte ,ju lutem shikohini gjerat me gjakftohtesi1).Komisioni I Venecias vendosi qe presidenti nuk ka bere shkelje aq te rende sa te shkarrkohet,keshtu qe ketu kemi te bejme me nje rikonfirmim te nje opinion te meparshem.2)Falja mund te jete nxitur per ndonje pazar politik te mundshem(me lejo listat e hapura,te te fal)3)Duke pare kercenimin e z.Meta per nje 2 Mars te dyte,e mosnjohje te kryeministrit te ri,ofrimi I nje falje mund te coje ne uljen e gjakrave,ndoshta edhe te nje qendrimi me te carmatosur te presidentit ne takimin e te henes,e ne kete menyre duke e vene ne nje pozicion me ne qender e me larg PD.Sa per z.Meta mos u beni merak se prape ka per ta future veten ne bela,heret a vone.

  Përgjigju
 • MOON: 18/07/2020 00:31

  Pffffff mire qe na mbyti injoranca politike por na mbyti dhe injoranca njerzore.

  Përgjigju
 • Ori: 17/07/2020 23:54

  Vazhdoni te shkoni pas Rames.Ai per karrige shet nenen e vet...nuk i rruhet per popull.Nuk jemi popull por turme injorantesh,nuk mendojm per veten e familjwn por per Ramen e Meten.Turp

  Përgjigju
 • Londra: 17/07/2020 20:09

  Mjer Shqiperia kush e udheheq te gjithe Te korruptuar deri ne fyt kur nuk ka popull qe i zhduk akoma mbaje shpres tek keta horra

  Përgjigju
 • O tej: 17/07/2020 16:10

  Meta nje mutsihane

  Përgjigju
 • redi: 17/07/2020 15:32

  zoti Manja eshte jurust me eksperuence .Kam pyetje per ju;A eshte shkelje e rende e kyshtetutes rivendosja e dates se zgjedhjeve nga presidenti ,duje oasur 0arasysh qe desh dogji vendin nga molotivet e opozites ?

  Përgjigju
 • Vloreee: 17/07/2020 14:55

  Kta tallen me njerzit e ktij vendi ju prisn cudira...... hahaha

  Përgjigju
 • bledi: 17/07/2020 14:52

  ma mir edhe 1 vit president a po 4 vite deputet

  Përgjigju
  • F-35: 17/07/2020 15:41

   Me mire eshte dy mandate president. Kur ne fakt nuk duhej te ishte asnje dite.

 • Zenith: 17/07/2020 14:46

  Jo vetem shkarkim por futeni mor qenin mren te nxjerre gjitha qe ka vjedhe ky kokpalare

  Përgjigju
  • Prit pak: 17/07/2020 17:53

   Mos u merzit o shoku, ja ka vene syrin rilindasi jot, do ta fute ne burg kur te piqen kushtet. Te rrine ne pushtet edhe nja 30 vjet edhe pastaj avash avssh sdi gje ti. Ti ju duhesh per te bere tifozllek, te tjerat i dine ata.

 • qiparizi: 17/07/2020 14:19

  keshtu sic duket Ilir florini paska mbrojt kushtetuten dhe duhet lavderu dhe me shperbly nga ramovici edhe me nje lingote florini

  Përgjigju
 • Murat Milano: 17/07/2020 13:46

  Ps eshte edhe me keq nga Pd-Lsi. Shume e afte per te mashtruar te majten qe pret ndryshime. Rama- Berisha- Meta duhet te perballen me drejtesine . Rama aspak me pozitive se Berisha e Meta.

  Përgjigju
 • anna: 17/07/2020 13:43

  Te gjithe tallen me ne i madh dhe i vogel. Turp te keni te gjithe PS e para

  Përgjigju
 • Gimi prej Tirone: 17/07/2020 13:38

  Une besoj se Meta ka mbledhur shume afera korruptive te ketyre rilindasve dhe jua ka mbyllur gojen.Nuk e ka kot keshilltar B.Shaqirin dhe besoj se ky i fundit i ka ne dore te gjitha dosjet e politikanve te dhier shqiptar. KIND OF LIKE HOOWER FOR 50 YEARS KEPT AMERICAN POLITICIANS UNDER PRESSURE

  Përgjigju
 • Miku: 17/07/2020 13:37

  Nuk behet me ai vend. Ikni tani ndani parat bashke PS LSi PD.

  Përgjigju
 • Rilindasit ki jane ku kan humb: 17/07/2020 13:32

  Ahahahahhaah, ku jeni o militantat e zjarrte ku jeni ki jeni mçefur. Ku ju tradhtoj rilindja keshtu ? Ku ju vajti gjithe ajo eufori e zjarrte se e masakruat ilir floririn ?? Edhe sa do beni tifo per sektin bandit te rilindjes ?? Edhe sa do rrini pa buke vetem qe ne krye te keni ramen, xhaçken, gjiknurin, xhafen etj etj etj spiropallën se harrova se eshte goxha fuqishme ajo. Edhe sa o popull idjot qe akoma nuk kuptoni qe keta plehra jane te gjithe bashke ne sherbim te xhepit te tyre e bandave me te rrezikshme. Hani m.t tani me barkun bosh idjota.

  Përgjigju
  • Ti je super idioti: 18/07/2020 00:18

   Ka njerez qe flasin sepse kane dicka per te thene, por ka edhe nga ata njerez qe flasin sepse duhet te thone dicka. Ju i perkisni kategorise se dytë.

 • Vladimir: 17/07/2020 13:26

  Vetem Turp per komisionin, per PS, per kryeministrin! Ky moster i korrupsionit, ortaku i irfanerve dhe gjithe llumit antishqiptar, qe i ka punuar qindin Shqiperise dhe shqiptareve, me se fundi doli hapur kunder Kushtetutes dhe krejt opinioni e kerkonte te shkarkuar dhe ne burg, ju e falet? Kaq shume luge me çorbe te prishur keni ngrene, o miqte e mi? Keni humbur shume ne syte tane.

  Përgjigju
 • Ku ti keni: 17/07/2020 13:23

  Hahahahaha hahahahaha hahahahaha tallja me kokcepshat tifozat e bandes PS PD LSI vazhdon,nuk do e shkarkojne thane por do e edukojne hahahahaha, edukimin baba Xhikes do ja beje dora vete Elisa Spiropalli.E kuptoni tani qe Edi Rama eshte me Liken dhe Saliun o njerez qe i besoni hajduteve

  Përgjigju
 • ALBAN: 17/07/2020 12:50

  PO SI NUK JU VJE I CIK ZOR MOR TE PAFTYRE " TE PARTISE SE RILINDJES SOSCIALISTE BASHKE ME GRUPIN G99 DHE MJFTISTET E FAMSHEM". PO GJITHMON BYTHEN DO TALLNI SI ME ZOTUSIT E JUJ E SI ME TE JRET ME KTO LLOJ MAKINACIONESH TE PISTA DHE KTO TEATRO TYE FELLIQME QE KENI I JET QE I BONI SIMAS RASTIT DHE SIMAS NEVOJES. I HER THONI DO THERNI SALEN, PASTAJ THONI DO BURGOSIM ILIR METEN, PASTAJ DO ARRESTONI GJYKATES PROKUROR ETJ ETJ ETJ DHE NDRERKOHE SNGELI GANGSTERR E KRIMINEL PA PAD NGA BURGU. YYYY RACC E SHPIFME SE JU ME VERTE TE BONI DO ZORI ME THON " COHU MER ENVER NGA VARRI" ME JU FSHI TE GJITH KREJT SI FORCA POLITIKE TE TRE KRAHET SIC JENI SE GJITH JETEN KENI TALL BYTHEN TE TRE ME KET VEN E ME KET POPULL. MJER ATO QE JAN VRA E KAN RA VIKTIMA TE LOJNAVE TUJA POLITIKE NE EMER TE BINDJEVE POLITIKE QE KAN PAS SI MAJTAS SI DJATHTAS. HARRAM RRACA MAE POSHTER JU JENI.

  Përgjigju
 • UKU MOMLIT: 17/07/2020 12:38

  Klani apo sekti PSPDLSI provoj para popullit se eshte kunder shqiptareve,si te tille ata duhen qeruar nga skena politike e Shqiperise,duke i derguar para nje tribunali nderkombetar per krimet e tyre tridhjetvjecare. Zhgenjimi madh i popullit duhet te organizohet sa me mire per te shporrur kete klase politike Kriminale nje ore e me pare. Jo me keta nuk behemi as ne si popull dhe as Shqiperia si shtet. Qendresa popullore duhet te filloj menjehere.

  Përgjigju
  • Uku Cerrikut: 18/07/2020 06:10

   O Momli ska lidhje PD ketu. Shiko mamicen, skenderbeun, alketin, Ulsiun e kompani se ata do beninin namin ahahhaa. Mire ju a beri mavija votojeni se kane nevoje ende

 • lolita: 17/07/2020 12:15

  Komisjoni i mbledhur per kete qellim duhet te perjashtohet nga PS si te pa afte, ketu fajin kryesor e ka Edi Rama qe dhe ky nuk duhet te dali pa ndeshkim.

  Përgjigju
 • AltinTop: 17/07/2020 11:58

  Ore qe Meta ben ligjin kete e dinim ne....u kap me figure dhe ze...dhe prap nuk doli i pafajshem... Asgje e re...

  Përgjigju
 • redi: 17/07/2020 11:49

  Presidenti po te kryej detyrat sipas kushtetutes eshte gje pozitive ,por kur ai ben opozitarin per cdo problem me qeverisjen dhe mbron partine e tij ai e humb rolin si so mbol i unitetit . Shqiperia pervec Alfred Moisiut nuk pasur presudent qe zbaton kushtetuten por partiak. Mos ka ardhur ka ha qe sivrani te zgjedh love derin e shtetit ? Sa per kilowatt misionin vet deklarata e Manjes hedh poshte punen dhe aresyen pse u ngrit komisioni Kjo nuk eshte serioze per kuvendin

  Përgjigju
 • INSPEKTORIATI I BEN SEFERIT: 17/07/2020 11:43

  Si sju vjen zor sa qesharake jeni bere. Harruat sa me vrull e moret duhet ta kishit shkarkuar qe vjet. Hani m*t hani. MJERE POPULLI ME JU.

  Përgjigju
 • lorna: 17/07/2020 11:40

  eh moj rilindje je bere si ato prostitutat !!!

  Përgjigju
  • CaBone: 17/07/2020 14:49

   Lorna un kam shum respekt per Prostitutat. Mos i ofendo te lutem. Ato te pakten e bejn nje pun te mir se mbajn familjet me buk. Respekte

  • Referendum: 17/07/2020 14:02

   Po te shkarkohesh ky plehra atehere do kishim nje krize politike. Jemi te detyruar te shikojme kete plehren deri ne fund te mandatit. N.qse populli do kete te drejte te votoj per president atehere ky ska shans me.

  • Arbëri: 17/07/2020 12:46

   Të lumt...!!!×

Lajmi i fundit

John

Foreign Policy: Edi Rama ndërton ura për në Europë ose askund tjetër