Artan Shabani, Zeneli e Gjergji
përfshihen në “The Kennedy Bunker”

Artan Shabani, Zeneli e Gjergji<br />përfshihen në “The Kennedy Bunker”
Projekti “The Kennedy Bunker” prezantohet nga Arab Guggenheim Museum dhe The White House Biennial.

Ky projekt është zhvilluar në Berlin, Gjermani në datën 17 Maj dhe do të vijojë deri në datën 14 Qershor.

Në të kanë marrë pjesë tre artistë shqiptarë: Artan Shabani, Driant Zeneli dhe Helidon Gjergji.

Artistët pjesëmarrës, duke pasur si pikënisje bunkerin e Kennedy-t, do të paraqesin këndvështrimet e tyre të ndryshme në mënyrë artistike në lidhje me motivet dhe funksionet që mund të ketë një strehim civil bashkëkohor.

Artistët mund të marrin frymëzim nga burimet e shumta arkitektonike që nga antikiteti e deri tek një nga projektet më të fundit “One-Way Mars Colony Project”. 

Redaksia Online
(shqiptarja.com)

  • Sondazhi i ditës:

    Lista e PS për 14 Majin me 44 rikandidime e 17 emra të rinj, si e vlerësoni?×

Lajmi i fundit

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës