Big Market, ulje marramendëse deri më 3 shkurt, çdo monedhë e huaja ka vlerë

Big Market City Park surprizon sërish. Këtë herë vjen me oferta të çmendura, deri më datë 3 Shkurt. Hipermarketi më i madh në vend plotëson të gjitha nevojat dhe kërkesat e klientëve duke nisur nga produktet ushqimore, ato elektronike, lodra per femije, veshje per te gjithe grupmoshat, produkte kuzhine dhe produkte per shtepi.

Ofertat marramendëse dhe produktet më cilësore në hipermakertin Big Market në City Park bëjnë që çdo monedhë e shpenzuar në këtë hapësirë gjigande të ketë vlerë. Mallrat ofrohen të gjitha me ulje cmimesh deri në datë 3 shkurt.

Dhe jo vetëm kaq, në hipermarketin më të madh në vend në big market-City Park, ju mund të gjeni edhe shumë produkte me vlerë 50 lekë. Me qindra vizitorë dhe klientë besnikë të podukteve cilësore dhe me leverdi mbushën shportat dhe karrocat e tyre duke përfituar nga uljet.

Big Market një nga kompanitë më prestigjoze me cilësinë më të lartë të produkteve dhe çmimet më të arsyeshme në treg, mirëpret qytetarët të bëhën pjesë e kënaqësisë së blerjeve me oferta të çmendur.

l.q.//Shqiptarja.com