POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Big Market hap hipermarketin më të madh në vend, çdo blerje iu jep mundësinë për të fituar 1 apartament

Dhjetori nis me surpriza. Big market çel në City Park Hipermarketin e parë më të madh në të gjithë Shqipërinë me mbi 50,000 produkte ndërkombëtare dhe vendase.

Qindra vizitorë mbushën e shportat dhe karrocat e tyre duke përfituar nga uljet e mëdha dhe ofertat e Big Market si dhe u bënë pjesë të argëtimit të ofruar me rastin e hapjes së madhe. Koncert me vëllezërit korçarë, panairi ushqimor, sfilate mode, animacione, prestigjiatore, ishin disa prej zbavitjeve pa fund të organizuar për të gjithë familjen.

Me hapjen e këtij Hipermarketi, Big Market plotëson të gjitha nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve duke nisur nga produktet ushqimore, ato elektronike, lodra për fëmijë, veshje për të gjithë grupmoshat, produkte kuzhine e produkte për shtëpi.

Më duket shumë mirë dhe me leverdi. 

Blerëse në Big Market

Jemi shumë të kënaqur. Shumë mirë!

Blerëse në Big Market 

Këndi specifik i produkteve BIO, pa gluten, atyre natyrale dhe dietike vjen gjithashtu për herë të parë në Big Market.

Ditën e sotme të gjithë mund të gjejnë mbi 200 produkte bli një, merr një falas, dhe mbi 1,000 artikuj me oferta të padëgjuara më parë.

Me rastin e festive të fundvitit, Big Market për çdo blerje mbi 3,000 lekë iu bën pjesë të shorteut të madh të fundvitit, me mundësinë për të fituar 1 apartament në Tiranë, 3 makina dhe 30 çmime me nga një vit blerje në Big Market.

ke.mu./al.sp.
Komento