POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Big Market hap hipermarketin më të madh në vend, oferta dhe ulje marramendëse për festat e fundvitit 

Në Big Market ofertat dhe uljet marramendëse vazhdojnë ende. Mbi 50 000 produkte vendase dhe ndërkombëtare plotësojnë të gjitha nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve.

Ofertat dhe uljet marramendëse vazhdojnë në Big Market. Hipermarketi më i madh në vend me mbi 50 000 produkte ndërkombëtare e vendase plotëson të gjitha nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve duke nisur nga produktet ushqimore, ato elektronike, lodra per fëmijë, veshje për të gjithë grupmoshat, produkte kuzhine e produkte për shtëpi.

Këndi specifik i produkteve BIO, pa gluten, atyre natyrale dhe dietike vjen gjithashtu për herë të parë në Big Market. Me rastin e festave të fundvitit, Big Market për çdo blerje mbi 3,000 lekë ju bën pjesë të shorteut të madh të fundvitit, me mundësinë për të fituar një apartament në Tiranë, 3 makina dhe 30 çmime me nga një vit blerje në Big Market.

l.q./b.ha.
Komento