Çfarë parashikoi Nostradamus për djegien e Katedrales 'Notre Dame'

‘...Zonja jonë do të qajë për të gjithë ne dhe do të shkëlqejë në distancë...Me ardhjen e pranverës një Kishë e të gjitha kohërave do të digjet për mëkatarët...' thuhet të ketë parashikuar Nostradamus.

Këto ishin fjalët me të cilat u shoqëruan një pjesë e mirë e lajmeve në mediat botërore. Profeti francez thuhet të ketë përshkruar në një letër 500 vjet më parë mënyrën se si do të digjej një pjesë e mirë  e Katedrales më të vizituar në Evropë. 

‘Notre Dame’ vizitohej nga 14 milionë turistë çdo vit. Katerdralja u përfshi nga flakët mbrëmjen e djeshme. Ajo u ndërtua në vitin 1267 si tempulli i parë i krishterë në Paris. Emri i saj do të thotë ‘Zonja jonë’ dhe i dedikohet Virgjëreshës Mari./ MSN

A.P./Shqiptarja.com
Komento