POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Drejtësia dhe taksat zhgënjimet e shqiptarëve nga qeveria Rama

32.4% e shqiptarëve që kanë vlerësuar negative punën e qeverisë shprehen se kanë mbetur të zhgënjyer; 68.5% thonë në cështjen e drejtësisë, ndërsa më pas vijnë taksat, shëndeti publik dhe lufta kundër korrupsionit.

d.ba.
Komento