FOTO/ Bashkia e Tiranës, përkujdesje ndaj hapësirave të gjelbra

Bashkia e Tiranës vazhdon punën me përkujdesje të veçantë ndaj hapësirave të gjelbra.

Punonjës së gjelbërimit në kryeqytet, mëngjesin e së dielën kanë nisur krasitjen dhe modelimin e hapësirave të gjelbra si dhe pemët dekorative në Tiranë.

Bashkia e Tiranës i kushton një rëndësi të madhe Parqeve Rekreative, Gjelbërimit, Pyjeve, Liqeneve, Kurorës së Gjelbër, Zonave të Mbrojtura dhe ambienteve nëpër lagje.


 

E.L./Shqiptarja.com
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Ju duket i drejtë vendimi për të bllokuar lejet e ndërtimit në zonat e prekura nga tërmeti?