FOTO/ Fabrika Deutschcolor e përfshirë në flakë në autostradë, me kapacitet prodhimi 500 000 ton dhe 120 milionë litra çdo vit

FOTO/ Fabrika Deutschcolor e përfshirë në flakë në autostradë, me kapacitet prodhimi 500 000 ton dhe 120 milionë litra çdo vit

Fabrika Deutsch Color

Fabrika Deutschcolor e cila u përfshi nga flakët në orët e vona të mbrëmjes së 23 shtatorit 2023  në autostradën Tiranë - Durrës është një nga fabrikat më të mëdha në rajon në industrinë e prodhimit të bojërave dhe materialeve te ndertimit dhe ka aparaturat të fjalës së fundit të teknologjise.

Ajo është ndërtuar me një arkitekuturë modern dhe me një sipërfaqe prej mijëra metra katrore

Deutschcolor është fabrikë që prodhon materiale të ndryshme ndërtimi me kapacitet prodhimi 500 000 ton dhe 120 milionë litra çdo vit.

Kompania DEUTSCHCOLOR, pas një partneriteti me Delta Group ka sjellë në Shqipëri një nga investimet më të mëdha në sektorin e bojërave dhe materialeve te ndertimit në Europën juglindore.

Në faqen zyrtare të kësaj kompanie thuhet se Fabrika është ekologjike. Po kështu brenda kishte dhe një laborator të avancuar të pajisur me aparatura gjermane nga më modernet, me një ekip shkencor i cili mundëson procesin e kërkim zhvillimit

Produktet e kësaj fabrike janë bojëra me bazë emulsioni deri tek ato industrialet, si dhe e gjithe gama e materialeve te ndertimit

Kjo kompani, me një orientim global ka përfaqësinë e vet në shumë vende si Gjermani, Austri, Kanada, Zvicër, Hollandë e më tej.

Ka në përbërje staf me kumistë të kualifikuar dhe me shumë eksperiencë

Të gjitha produktet e Deutsch Colour janë zhvilluar mbi bazën e të qenurit miqësore ndaj mjedisit, si dhe duke pasur si synim që të jenë në pajtueshmëri të plotë me të gjitha rregullat dhe rregulloret e standardeve të shëndetit tonë dhe të sigurisë.

Bojrat e saj janë të çertifikuar sipas ISO 9001, ISO 14001 dhe OHSAS 18001, në përputhje me Ligjin për Shëndetin dhe Sigurinë.

Zjarri mbrëmjen e sotme ka shpërthyer në magazinë dhe më pas janë përhapur. Pak pas mesnatës u njoftua se ishte arritur të izolohen flakët e mëdha por duhet kohë për tu shuar.


Lajmi kryesor:

VIDEO/ Zjarr i madh në fabrikën e bojërave Deutsch Color në autostradën Tiranë - Durrës! Pas 5 orësh izolohen flakët


S.G/Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Si i gjen shqiptarët 111- vjetori i shpalljes së pavarësisë?×

Lajmi i fundit

Si lindi Shqipëria

Si lindi Shqipëria