POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Foto që do t’ju shkrijnë së qeshuri! Këta pronarë kanë një ngjashmëri të frikshme me kafshët e tyre

Pronari që ka ngjashmëri me qenin e tij

Gerrard Gethings është një nga fotografët më të njohur në Londër. Ai merret më tepër me tiparet dhe portretet e kafshëve dhe ngjashmërinë e tyre me njerëzit. Gethings ka realizuar një set fotografik mjaft interesant.

Ai mori 50 pronarë dhe kafshët e tyre dhe realizoi ngjashmërinë që kishte mes tyre. Vihet re që një burrë që kishte flokë të gjatë, mbante gjithashtu një qen me flokë të gjatë njësoj si ai vetë, një grua e moshuar ka formë të rrumbuyllakët fytyre njësoj si qeni i saj i bardhë.

“E kam realizuar këtë set, që të tregojë se nuk është mit, se pronarët ngjajnë me qentë e tyre. Të gjithë i shohim në park, andaj desha t’i bëjë bashkë në jë projekt”, ka thënë Gethings. Shikoni disa nga fotot e zgjedhura më poshtë dhe jemi të sigurtë që do t’ju duken vërtetë interesante.

fl.mi./Shqiptarja.com
Komento