POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gara për Elbasanin, sondazhi: 39-43% i merr PS-ja, 24-28% PD-ja, 8-10% LSI-ja

Votuesit e Bashkisë Elbasan bastion i PS  të pyetur se cilën parti do të votonin, 39% deri në 43% janë shprehur për PS, 24 deri në 28% janë shprehur se votojnë PD,  8% deri në 10% për LSI, 15% deri në 19% për PDIU, PR-ja 0-2%, 5% deri në 7% për parti të tjera dhe të pavendosur 23.1%

d.ba.
Komento