POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gara për Gjirokastrën, sondazhi në Report Tv: 45-49% votojnë për PS-në, 24- 28% PD-në

Qytetarët e Bashkisë Gjirokastër që drejtohet nga Zamira Rami e LSI, 45% deri në 49% e të anketuarve janë shprehur se votojnë Partinë Socialiste, 24% deri në 28% kanë pohuar se votojnë PD, 16 % deri në 20% kanë pritet të votojnë LSI, 0-1 për PDIU dhe 0-1 për PR,7-9% partitë e tjera, ku suporohet të minoritetit marrin nga 7% deri në 9 % të votave.  29.7 % të anketuarve shprehen se janë të pavendosur.

d.ba.
Komento