POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gara për Kukësin, sondazhi në Report Tv: 47-51% votojnë PS-në, 41- 45% PD-në

Partia Socialiste sipas sondazhit ka rritje edhe në Kukës, ku PS ka marrë 47% deri në 51% të votave të të anketuarve, PD ka marrë 41% deri në 45% të votave, LSI 4 deri në 6% të votave, PR dhe PDIU 0-1 % të votave, partitë e tjera nga 1% deri në 3 % të votave. Të pavendosur janë 39.2 % të të anketuarve.

d.ba.
Komento