POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gara për Lezhën, sondazhi në Report Tv: 48-52% votojnë PS-në, 33-37% PD-në

Në Lezhe bashki që aktualisht drejtohet nga PD, socialistët në bazë të sondazhit marrin 48% deri në 52% të votave, PD 33% deri në 37% të votave, LSI 10% deri në 12% të votave, PDIU dhe PR marrin 0 deri në 1% të votave përkatësisht, partitë e tjera 2% deri në 4% të votave ndërsa të pavendosur janë 15.8% e votuesve.

d.ba.
Komento