Gjobë deri në 8 mijë lekë dhe 1 vit pa patentë nëse nuk respektoni përparësinë në rrugë

Nga 1-3 mijë lekë, rritet nga 5-8 mijë lekë gjoba për shoferët që nuk respektojnë përparësinë në rrugë. Kur efektivët rrugorë konstatojnë se shkelja është përsëritur 2 herë brenda vitit, pezullohet patenta deri në 1 vit dhe hiqen 5 pikë nga leja e drejtimit.


Lajmi kryesor:

Ndryshimet në Kodin Rrugor, rritet gjoba për alkoolin: 40 mijë lekë nëse bën aksident tapë rikthehesh në auto-shkollë! Deri në 30 mijë lekë për celularin


G.M./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Shkollat mbyllur nga koronavirusi/ A po funksionon mësimi online?