POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gruaja nga Bulqiza humbi trinjakët , drejtori i spitalit të Bulqizës: Në spital ka patur staf mjekësor

Ndërkohë në një lidhje telefonike Drejtori i Spitalit, Hazif Jella ka dhënë një informacion me rastin e 31 vjeçares , në lidhje me situatën e paraqitur dhe gjendjen e ambienteve në spitalin e Bulqizës duke thënë që në këtë spital ka patur staf mjekësor dhe sallë operacioni por ka refuzuar të përgjigjet nëse në spital mungonte mjeku specialist gjinekolog.

 “Ka sallë operacioni, ka sallë lindje ka dhe stafin mjekësor. Kemi staf mjekësor, kemi mjekë dhe infermierë. Kemi këto që të thashë”.

Hazif Jella, Drejtori i Spitalit të Bulqizës

b.xh./r.k.
Komento