Ish­-gjenerali: Agresorët, të paguar
nga Qeveria, TV i ndërpret intervistën

Ish­-gjenerali: Agresorët, të paguar<br />nga Qeveria, TV i ndërpret intervistën
SHKUP - Televizioni maqedonas, Kanal 5, e ndërpreu intervistën e ish-­gjeneralit Ilja Nikolovki, i ftuar për të komentuar zhvillimet e fundit në Kumanovë. Kjo, pasi ai ka thënë se trazirat janë shkaktuar nga një grup i paguar nga qeveria maqedonase. Ai përjashtoi çdo mundësi, qe incidentet ne Kumanovë, te kenë karakter etnik.

“Shqiptaret e Maqedonisë dhe Kosovës, nuk kane interesa kombëtare për te provokuar luftëra” u shpreh ai.

“Nisur nga numri i viktimave, dyshoj se policet u ekspozuan si mish i gjalle”, tha ndër të tjera Nikolovki.

Duke mos folur me emra, ose adresuar akuza konkrete, gjenerali ne pension tha se analiza e specialisteve te fushës, është ne kontradite te plote me qëndrimet zyrtare te qeverise ne Maqedoni.

Pervec censurës ne transmetim, videoja e intervistës se gjeneralit u fshi brenda pak orësh nga kanali zyrtar i televizionit pro­qeveritar ne Maqedoni.

Tashme si dëshmi, qarkullon një version amator, i regjistruar me celulare, gjate kohës se transmetimit te kësaj interviste nga Kanal 5.

  • Sondazhi i ditës:

    Pse po tërhiqen kandidatët e Partisë Demokratike?×

Lajmi i fundit

U pikas nga autoritetet britanike si mbikqyrësi i fermave të kanabisit, arrestohet shqiptari! Manovra epike për t'i shpëtuar policisë (FOTO)

U pikas nga autoritetet britanike si mbikqyrësi i fermave të kanabisit, arrestohet shqiptari! Manovra epike për t'i shpëtuar policisë (FOTO)