POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Ja çfarë nuk duhet t'ju mungojë në kutinë e ndihmës së shpejtë

Kutia e ndihmës së shpejtë

Diçka që nuk duhet të mungojë kurrë nga shtëpia,makina apo edhe nga objekti ku punoni është kutia e ndihmës së shpejtë.

Nëse nuk e keni ende nxitoni ta blini, në trë këundërt bëni edhe një kontroll me listën e mëposhtëme dhe blini çfarë iu nevojitet.

Në kutinë e ndihmës së shpejtë duhet të keni locione për pickimet e insekteve, garza, dy termometra, gërshërë, alkool, betadinën, qetësues për dhimbjet të zakonshme dhe shurupe të ndryshme.

Me gjithë këto medikamente me vete, do të jeni të sigurtë dhe do të jeni doktori më i mirë për veten tuaj.

ke.mu.
Komento