Ja pse opozita mbetet ende pakicë

Nuk ka mbetur asgjë e vetme deri më sot nga ato çka i kontestojnë Edi Ramës dhe PS-së, që të mos i kenë bërë Berisha, Basha dhe PD-ja. Por ka shumë gjëra të tjera, që i kanë bërë Berisha, Basha dhe PD, por që Rama dhe PS nuk i kanë bërë ende dhe shpresojmë që të mos i bëjnë kurrë.

Kjo është arsyeja e thjeshtë, për të cilën, pavarësisht nga përgjimet, protestat dhe gjashtë vjet akuza, opozita ende mbetet pakicë në vend.

Komento