POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

'Kam frikë se vdes', 22-vjeçari tregon arsyen e çuditshme se përse nuk e ka dhënë puthjen e parë

Oli Weatherall

Ka shumë arsye që bëjnë që një njeri që të frenohet në sjelljet e tij dhe në eksperiencat që por kjo e Oli Weatherall është sa e veçantë aq edhe e çuditshme.

22-vjeçari, i cili vuan nga alergjia ndaj kikirikëve nuk e ka dhënë ende puthjen e tij të parë prej frikës se mund të ishte fatale për të.

Është shumë e rrezikshme që unë të puthem me dikë. Nëse ajo ka konsumuar kikirikë apo edhe sikur edhe një gjurmë të vogël të ketë është fatale për mua. 

Oli Weatherall

Por përveç pjesës të së puthurit, Oli ka problem edhe të ngrënën pasi në restaurantet nuk tregojnë kujdes ndaj përbërësve që përdorin në gatimet e tyre.

ke.mu.
Komento