Kombinimi perfekt, balerinë profesionistë që pozojnë me qen (FOTO)

Balerina me qenin

"DANCERS & DOGS" është një mëyrë e re e fotove ku përfshihen balerinë dhe kafshë shtëpiake.

Fotografët bashkëshortë profesionistë Kelly Pratt & Ian Kreidict punojnë në baletin e Saint Louis së bashku me valltarët në të gjithë vendin.

 “DANCERS & DOGS”, një projekt i cili përfundimisht do të fotografonte 100 kërcimtarë dhe 100 qen në mbi 10 qytete në të gjithë vendin do të zgjaste dy vite e gjysmë. 

Çifti krijoi një libër të përosur me imazhet më të bukura të përmbledhura nga i gjithë fotosesioni i realizuar.

E.D./Shqiptarja.com
Komento