Komisioneri Publik kërkon hetim, gjyqtari Islamaj para KPA: Tokën në det e bleva me kursimet e mia

Komisioneri Publik kërkon hetim, gjyqtari Islamaj para KPA: Tokën në det e bleva me kursimet e mia

Seanca qe po zhvillohet ne KPK

Në seancën e sotme që është zhvilluar në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit ka folur edhe vetë gjyqtari i Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj. Islamaj ka qenë vetë i pranishëm në seancë dhe ka thënë se argumentet e Komisionerit Publik janë të pabazuara. Islamaj ka thënë se toka buzë detit është blerë me kursimet e tij, dhe është përfituar nga personi që ia shiti në vitin 2010 dhe jo një muaj para se t’a blinte siç deklaroi më herët Komisioneri Publik.

Kur flet për veten është e vështirë, dhe janë faktet e jetës sime, ndaj s’kam zgjedhur avokat. Lidhur me tokën në Karpen të Kavajës, e kam fituar me kontratë të ligjshme në vitin 2015. Komisioneri Publik ngre dy çështje, në vlerësim janë çështje të pabazuara. Tokën e kam blerë me kursimet e mia. Kjo pasuri s’është regjistruar për herë të parë tek shitësi A.H, por është pasuri kullote dhe A.H e ka përfituar në vitin 2010 nga L.A, pra shitësi e ka përfituar këtë pasuri 5 vite para se të ma shiste mua. KPK bëri hetim të thelluar ndaj meje dhe arriti në ato konkluzione që arriti. S’kam fshehur kurrë pasuri. S’kam bërë deklarim të rreme. Argumentet e Komisionerit Publik, janë joligjore.

Edmond Islamaj, gjyqtar


Lajmi kryesor:

Islamaj në KPA/ Komisioneri Publik: Bleu 1000 m tokë buzë detit për 1 mijë €. Gjyqtari: E mora me kursimet e mia


  • Sondazhi i ditës:

    Qeveria shpërblim 5 mijë lekë për pensionistët, si e vlerësoni?



×

Lajmi i fundit

Georgina Rodriguez në Katar, pritja e jashtëzakonshme që i është bërë bukuroshes (VIDEO)

Georgina Rodriguez në Katar, pritja e jashtëzakonshme që i është bërë bukuroshes (VIDEO)