POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Las Vegas, roboti barist zëvendëson
njeriun, arrin të miksojë pijet

Ka ardhur koha që në bar nuk na nevojitet më një barist që bën kokteile, pasi robotët mund t’i zëvendësojnë ato.

Në një bar në qytetin e Las Vegasit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mund të porosisim një koktej nga një përzgjedhje e gjerë e pijesh dhe roboti do ta përziejnë atë menjëherë.

Klientët mund të miksojnë deri në 120 pije alkoolike me anë të një menyje në një ekran dhe roboti do ta bëjë atë. Robotët mund të miksojnë deri në 100 pije në një orë.


Redaksia Online
A.Gj/Shqiptarja.com