Mënyrat për të evituar zbulimin e passwordit

Mënyrat për të evituar zbulimin e passwordit
Shpeshherë njerëzit ankohen për problemet në gjetjen e passwordit të adresave të tyre nga hakersat. Megjithatë problemi qëndron tek vetë personet të cilët zakonisht përdorin password mjaft të thjeshtë dhe të kuptueshëm lëhtësisht. Për këtë arsye jepen disa këshilla në ndërtimin e passëordit efikas. Një ndër to është vënia si fjalëkalim shprehje të cilat nuk kanë lidhje me njëra-tjetrën por që mund të lidhen me një imazh të caktuar. Një mënyrë tjetër është ngatërrimi i shkronjave të vogla dhe të mëdha në frazë duke e bërë akoma më të vështirë deshifrimin e këtij fjalëkalimi. (xh.k/shqiptarja.com)

  • Sondazhi i ditës:

    Pse po tërhiqen kandidatët e Partisë Demokratike?×

Lajmi i fundit

Ankimi i Alibeajt për siglën dhe logon e PD, nesër mbahet seanca për regjistrimin e koalicionit Meta-Berisha

Ankimi i Alibeajt për siglën dhe logon e PD, nesër mbahet seanca për regjistrimin e koalicionit Meta-Berisha