POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

“Ndizet” kinezja, e zhytur në ujë të nxehtë ha 20 speca djegës për 60 sekonda

Yi Huan

Një garë që është zhvilluar në një provincë kineze ka bërë që të gjitha mediet të kthejnë kokën drejt saj. Banorët e një qyteti në juglindje të Kinës, Yinchun kanë gjetur një mënyrë të pazakontë që të ngrohin trupin në këto ditë të ftohta dimri.

Yi Huan, një vajzë e re dhe një banore e këtij qyteti e fitoi këtë garë. Ajo u zhyt në pishinën e mbushur me ujë të nxehtë dhe hëngri 20 speca djegës për vetëm 60 sekonda. Huan fitoi titullin “Mbretëresha e specave të djegës”.

fl.mi.
Komento