POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Nga 2013-2019, sondazhi: 67.3% deklarojnë se puna e opozitës nuk ka qenë efikase

67.3% e shqiptarëve mendojnë se puna e opozitës shqiptare nga 2013 dhe deri më sot nuk ka qenë efikase. Gabimi kryesor sipas qytetarëve është fakti se opozita nuk ka qenë e besueshme.

d.ba.
Komento