POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Njihuni me gruan më të moshuar në botë, 118-vjeçaren nga Bolivia

Gruaja më e moshuar në botë, Julia Flores Colque

Julia Flores Colque mund të jetë gruaja më e vjetër në botë. Ajo jeton në Bolivi dhe vetëm disa ditë më parë ka mbushuir 118 vjeçe. “The world news” shkruan se Julia jeton në rajonin e Sacabas, dhe mund të jetë gruaja më e moshuar në botë pas vdekjes së japonezes së lindur më 4 gusht të vitit 1900, Nabi Tajima, në prill të këtij viti.

Në letërnjoftimin e Colque-s shkruhet se ajo ka lindur më 26 tetor të vitit 1900.

 

fl.mi.
Komento