POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Pakësohen reshjet e dëborës në Korçë, fshatrat përshkohen me zinxhirë, mungon energjia elektrike (VIDEO)

Në qarkun e Korcës reshjet e dëborës janë të papërfillshme dhe temperatura shënohet -3 gradë C. Kësisoj akset nacionale janë të hapura dhe qarkullimi kryhet normal e pa zinxhirë, me përjashtim të fshatit Dardhë. Segmentet rurale Q/Plloce - Dardhas dhe rruga nacionale - Velcan janë të hapura, ndërsa Voskopojë-Lekas kalimi mund të kryhet vetëm me zinxhirë. Qarkullimi me zinxhirë është i nevojshëm edhe në rrugët e Bashkisë së Kolonjës e në segmentin Miras-Arze.

Momentalisht fshatrat Vithkuq, Lekas, disa fshatra të Moglicës e zona e Mirasit dhe Dardhës nuk janë të furnizuar me energji elektrike, pasi ka pasur defekt në fidrin e Poloskes. Sa i takon procesit mësimor, në Korcë, Pogradec dhe Devoll nuk do të zhvillohet ndërsa në Kolonjë mësimi do zhvillohet vetëm në shkollat e qytetit.

a.s./b.ha.
Komento