Partitë e mëdha pësojnë rënie, PS mbetet triumfuese në Korçë

59 % e zgjedhësve të Korçës të pyetur nga GPF Inspiring Research do votonin për PS nëse zgjedhjet do mbaheshin sot. Të gjitha partitë kryesore duke nisur nga PS, LSI dhe PD do pësonin ulje në këtë bashki ndërsa ajo që vihet re është një % e konsiderueshme e Bindjes Demokratike.


Lajmi kryesor:

Sondazhi i GPF/ 72 % e shqiptarëve kundër protestave të dhunshme të opozitës: Ndërkombëtarët të ndërhyjnë!


m.v./Shqiptarja.com