POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Plazhet nga Jugu në Pogradec, kush i frekuentonte në kohën e komunizmit (FOTO)

Plazhi në kohën e komunizmit

Tashmë sezoni turistik është në pikun e tij, dhe pushues të shumtë kanë zgjedhur bregdetin për të kaluar ditët e nxehta të kësaj vere. Në fotot e mëposhtme është pasqyruar sesi pushohej në plazhet nga Dhërmiu në Pogradec në kohën e komunizmit. Plazhet në atë kohë nuk frekuentoheshin kaq sa sot, por ajo që spikat ishte pjesëmarrja e madhe e “elitës” së qyteteve në plazhe, dhe më pak e qytetarëve të thjeshtë.  

Komento