POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Përcillen për në banesën e fundit çifti i vrarë në Shkodër/VIDEO

Njerëz të shumtë, familjarë të çiftit dhe qytetarë të Shkodrës kanë përcjellë për në banesën e fundit Boran Bërçanën dhe Silvi Ndocin. Poshtë banesës së prindërve të ish-policit janë grumbulluar shumë njerëz të cilët kanë vendosur t’i japin lamtumirën e fundit çiftit.

Siç u njoftua dhe ditën e djeshme, ceremonia për varrosjen e tyre është zhvilluar e përbashkët dhe çifti do të shkojë bashkë deri në banesën e fundit.


Ceremonia mortore për ish-policin

/l.q.
Komento