POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

VIDEO-Prezencë akulli dhe ngrica në Shkodër/ Zona e Dukagjinit e izoluar. Shkollat e Pukës, Fushë Arrëzit dhe Malësisë së Madhe të mbyllura

Reshjet e dëborës në Qarkun Shkodër kanë sjellë izolimin e zonës së Dukagjinit e mbylljen e shkollave në Pukë, Fushë Arrëz e Malësi të Madhe. Gjatë natës nuk ka pasur reshje dëbore, por prezencë akulli në rrugë dhe ngrica. Dy mjete po punojnë për të bërë të mundur hapjen e  rrugës nga Prekal-Kir-Breg Lumi deri tek mali i Shoshit, aks ky që lidh Shkodrën me Dukagjinin. Punonjësit e Ujësjellës Kanalizimeve dhe të Shërbimeve Publike vazhdojnë të punojnë për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve, si dhe shpërndarjen e kripës së nevojshme. Të gjitha rrugët me densitet të lartë qarkullimi në qytet, janë në funksion të plotë. Pas pastrimit të rrugëve po punohet edhe për pastrimin e pedonaleve dhe trotuareve nga dëbora. Njëkohësisht, bisneset janë duke pastruar hapësirat para dyqaneve të tyre. Situata paraqitet e normalizuar edhe në njësitë administrative Dajç, Velipojë, Ana e Malit, Bërdicë, Rrethina, Postribë, Guri i Zi dhe Pult.

a.s./b.ha.
Komento