POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rapunzel si në përralla, kali 8-vjeçar që po mahnit Instagram-in në mbarë botën me flokët e tij

Kali Storme dhe pronarja e tij

Nuk është vajza bukuroshe me flokët e gjata, por është një kalë 8-vjeçar që po mahnit Instagram-in.

Bëhet fjalë për Storm, një kalë me flokë të gjata, kaçurrella në ngjyrë argjendi. Në faqen që pronarja ka hapur për të, Storm, ka arritur rreth 34 mijë ndjekës në Instagram, ndërsa ata shkruajnë “Rapunzel”.

Stuentja 24-vjeçare Naomi Beckers është pronarja e këtij kali. Beckers e bleu 2 vite më parë pasi e vizitoi në një fermë dhe u mahnit nga flokët kaçurrelë.

Për më shumë ndiqni fotogalerinë.

Ora 20:20
Rapunzel, kali 8-vjeçar që po mahnit Instagram-in në mbarë botën me flokët e tij

Naomi Beckers dhe kali i saj Storm

1 / 7

Storm, kali me flokë të gjata, kaçurrella në ngjyrë argjendi

2 / 7

Storm, kali me flokë të gjata, kaçurrella në ngjyrë argjendi

3 / 7

Naomi Beckers dhe kali i saj Storm

4 / 7

Storm, kali me flokë të gjata, kaçurrella në ngjyrë argjendi

5 / 7

Storm, kali me flokë të gjata, kaçurrella në ngjyrë argjendi

6 / 7

Naomi Beckers dhe kali i saj Storm

7 / 7
/al.sp.
Komento