POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Sondazhi/ Erion Veliaj do vazhdojë ta drejtojë Tiranën edhe për 4 vite

68% e zgjedhësve të Tiranës të pyetur nga GPF Inspiring Research do votonin për kryetarin aktual Erion Veliaj i cili do triumfonte me 68% përballë 24 % të PD dhe 5 % të LSI, të cilat kanë pësuar një ulje të dukshme të mbështëtësve,

m.v.
Komento