POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Veneta Cucine, ekselenca italiane e design te Delta Home (FOTO)

Produkte të Delta Home

Shijet e konsumatorit shqiptar sa vijnë dhe përmirësohen nga viti në vit. Me ritmin e tendencave më të fundit në arredimin e shtëpive dhe në design ecin dhe firmat më të mëdha dhe prestigjoze në Shqipëri. Për shembull, Delta Home është një nga kompanitë që është në avangardë të të rejave sa i takon komponentëve të shtëpisë. Për këtë qëllim arkitektët e saj i besojnë stilit italian, stil që në nivele të larta ka një kombinim perfekt të shijes së mirë dhe cilësisë.

Siç shihet dhe në foto, kombinimet e Veneta Cucine të pranishme në showroom-in e Delta Home në autostradën Tiranë-Durrës, janë nga më të ndryshmet dhe të rafinuara. Delta, ndryshe nga shumë kompani në treg, ofron mundësi që cilësia të shihet dhe të preket nga konsumatorët, duke e bërë 100 përqind të sigurtë atë që klienti zgjedh dhe vendos ta ketë në shtëpinë e tij.

Përse Delta Home ka zgjedhur Veneta Cucine? Finesa e materialeve dhe e aksesorëve e bëjnë këtë kuzhinë, jo vetëm estetike, por edhe me një prakticitet të rrallë në përdorim. Për një amvisë do të ishte revolucioni i vërtetë në aspektin e komoditetit, prakticitetit dhe bukurisë estetike në përmirësimin e kushteve të shtëpisë.

Akoma më të lehtë vendimarrjen e blerjes së një kuzhine Veneta e bëjnë edhe uljet e mëdha deri në -50%. Ardhja e festave, impenjimet e familjes në gatime speciale, do të ishin një ide e mirë dhurate për familjarët të apasionuar pas bukurisë dhe kuzhinës së mirë.

a.s./b.ha.
Komento