Vijojnë dërgimet e kutive të votimit në KZAZ, ja sa kanë mbërritur deri në orën 21:00 në disa qarqe të vendit

Vijojnë dërgimet e kutive të votimit në KZAZ, ja sa kanë mbërritur deri në orën 21:00 në disa qarqe të vendit

SHKODËR

Në KZAZ nr. 1 në Malësinë e Madhe janë dorëzuar 63 qv, nga 72 qendra votimi që janë në total. Kanë ngelur pa mbërritur 9 qendra votimi nga zona e Vërmishit.

KZAZ nr 2 që ka njesite administrative dhe zonat malore kane mberritur 22 kuti nga 109 që janë në total. Ne kete KZAZ është edhe zona e Dukagjinit që pritet të mbërrijë rreth ores 23:00.

Në KZAZ nr 6 në Vaun e Dejës- nga 53 qendra votimi janë dorëzuar 20 kuti. Kanë ngelur pa mbërritur zonat malore ne Shllak dhe Temal , Vig-Mnele

VLORA

Pjesëmarrja në votime në rang qarku 33.2%

Nga 55 kuti që duhet të vijnë në KZAZ 86 dhe KZAZ 84 deri tani 15 kanë kuti mbërritur që i përkasin Bashkisë së Vlorës.

KZAZ 83 që mbledh votat e njesive adninistrative (fshatrat) kanë mberritur te gjitha kutitë në total 66 qendra votimi.

DIBRA

KZAZ numër 18, Bulqiza nga  49 QV deri tani kanë mbërritur kutitë e 28 Qendra votimi.

KZAZ numër 19 që i përket qytetit të Bulqizës nga 101 Qendra deri tani janë dorezuar kutitë e 46 Qendra Votimi.

Në KZAZ 17 të bashkisë së Klosit nga 27 QV jane dorezuar 20 QV.

KORCA

KZAZ 74 në qytetin e Korccës deri në orën 21:00 kanë mbërritur 27 kuti nga nga 103 qendra votimi që janë në total.

Ne KZAZ nr 73 kanë mbërritur 28 Q.V nga 56 që janë në total.

Në Devoll dhe Pustec kanë mberritur të gjitha në KZAZ të gjitha kutitë.

Në Maliq kanë mbërritur 23 Q.V nga 76 totali.

Në Pogradec nga 106 Q.V kanë mbërritur 90.


Lajmi kryesor:

Shqiptarët votuan, procesi ishte i qetë, pjesëmarrja mbi 47 %, më e lartë se 2017! Problemet vetëm me identifikimi biometrik dhe fotografimi i votës


  • Sondazhi i ditës:

    Mendoni se Samiti i BE në Tiranë do përshpejtojë integrimin?×

Lajmi i fundit

Messit mund t’i ndalohet hyrja në Meksikë, politikanët meksikanë kërkojnë shpalljen e tij ‘non-grata’

Messit mund t’i ndalohet hyrja në Meksikë, politikanët meksikanë kërkojnë shpalljen e tij ‘non-grata’