POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Vuani nga dhimbja e mesit? Flini në këtë pozicion

Dhimbja e mesit

Dhimbja e mesit është diçka që na ndodh shpesh prej punës por edhe prej ndonjë tërheqjeje muskulare të mundshme që mund të zgjasë ditë me radhë.

Pozicioni se si iu flini mund t’ju lehtësojë nga dhimbjet. Një pozicion i mirë për të fjetur është me një jastëk mes gjunjëve për të mbështetur lakimin natyror të shpinës.

Një pozicion i tillë ndihmon që ijet, legeni dhe shpina të kenë nëj shtrirje më të mirë dhe ju të flini më të qetë.

ke.mu.
Komento