'2 gra martohen para Priftit homoseksual në Tiranë!' Provokim apo e drejtë?! - Përballje (20 maj 2024)

20 Maj, 16:37 | Përditesimi i fundit: 2024-05-20 19:03:11

Ceremonia simbolike e martesës së e Albës dhe Edlirës, në tarracën e bashkisë së Tiranës ka ngjallur reagime në publik. Çifti i së njëjtës gjini u celebrua simbolikisht nga dy pastorë britanikë