20.000€ për beben e tretë?! Të qeshurat në studio/ Ekspertja: Fjalë në ajër, plan elektoral

3 Qershor, 16:01

Ekspertë dhe aktivistë diskutuan në Përballje lidhur me propozimin e Bashës dhe PD-së për të dhënë 20 mijë euro familjeve që lindin fëmijën e tretë.