22 kryediplomatët amerikanë që drejtuan ambasadën e SHBA në Tiranë! Qafoku: Diplomati Herman Bernstein, rol të jashtëzakonshëm për Shqipërinë

20 Tetor 2022, 15:12

Një përmbledhje e profilizuar mbi personalitetin, karrierën diplomatike por dhe dhe veprimtarinë e 22 kryediplomatëve që për një shekull drejtuan Ambasadën e SHBA-së në Tiranë.  Fakte të veçanta historike, dëshmi, rrëfime, dokumente, botime dhe fotografi vijnë për herë të pare në librin e fundit të studiuesit Roland Qafoku, “Ambasadorët Amerikanë në Shqipëri 1922-2022”

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha