25-vjetori i Çlirimit, Rama: Ibrahim Rugova ati themelues i Kosovës së lirë, i dha të vetmen pasuri, miqtë ndërkombëtar

10 Qershor, 14:55

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Prishtinë në kuadër të 25-vjetorit të Çlirimit të Kosovës. Gjatë konferencës ndërkombëtare për 25-vjetorin e Ndërhyrjes së NATO-s “Rugova dhe Perëndimi”, kryeministri Rama foli Ibrahim Rugovën, rolin dhe rrugëtimin e tij deri në shpalljen e Kosovës së Pavarur.