62-vjeçari pësoi çarje brenda murit të barkut, ndërhyrje kirurgjikale në spitalin e QSUT! Mjeku: Pacienti erdhi me urgjencë, nëse s'do kishim shpejtësi do të dështonim

27 Shkurt, 08:40

Një ndërhyrje kirurgjikale tejet sfiduese është realizuar në spitalin e QSUT-së. Pacidenti erdhi nga spitali i Fierit me urgjencë dhe u detyrua t’i nënshtrohej me urgjencë operacionit.

Kategori të tjera